POTOMAK TABARBIĆA, BELI MAG, VIZIONAR... Predrag Strajnić je posle žreba Lige šampiona HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (VIDEO)
Foto: Printscreen

TADIĆ IDE NA RONALDA

POTOMAK TABARBIĆA, BELI MAG, VIZIONAR... Predrag Strajnić je posle žreba Lige šampiona HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA (VIDEO)

Fudbal -

Sportski novinar i komentator Javnog servisa Predrag Strajnić postao je pravi hit na društvenim mrežama posle jednog laspusa, a onda je Tviter zapalio u narednoj emisiji kada je pokušao da se "izvuče" šaljivim komentarom na svoj račun.

Naime, Strajnić je napravio lapsus uoči prve utakmice osmine finala Lige šampiona između fudbalera Ajaksa i Real Madrida, kada je u najavi utakmice rekao

"Videćemo kako će se Dušan Tadić snaći protiv Kristijana Ronalda".

Ova rečenica izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, jer je Kristijano Roanldo tokom leta iz Madrida prešao u Torino i sada je udarna igla Juventusa.

Nekoliko sedmica kasnije Strajnić se našalio na svoj račun.

"Dušan Tadić i Kristijano Ronaldo su briljantnim igrama obeležili revanš mečeve osimne finala Lige šampiona. I Ajaks i Juventus su prošli dalje, tako da postoji realna šansa da imamo duel koji sam ja tako vizionarski najavio", rekao je Strajnić.

A kako je žreb Lige šampiona završen i kako su poznati parovi četvrfinala elitnog evropskog takmičenja, tako su Tviteraši počeli da se šale na račun Predraga Strajnića.

foto: KURIR
foto: KURIR

kurir.rs / kruir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track