NA KOCKU, ALKOHOL I DROGU 90-IH GODINA JE SPISKAO VIŠE OD OSAM MILIONA EVRA! Potresna ispovest legende Arsenala: Izgubio sam sve, život mi se potpuno RASPAO!
Foto: Profimedia/Printscreen Youtube

Poroci su mu potpuno upropastili život.

NA KOCKU, ALKOHOL I DROGU 90-IH GODINA JE SPISKAO VIŠE OD OSAM MILIONA EVRA! Potresna ispovest legende Arsenala: Izgubio sam sve, život mi se potpuno RASPAO!

Fudbal -

Legenda Arsenala, Pol Merson, ima ozbiljnih problema sa porocima. Zavisnik je od kocke, alkohola i droge!

Pol Merson je samo jedan u nizu slavnih sportista koji su skupo platili cenu slave. Novac, lagodan život i sve što ide uz to odvuklo ga je na tamnu stranu...

Čovek koji je odigrao čak 327 utakmica za Arsenal i postigao 78 golova, nedavno je pred kamerama priznao da mu se život potpuno raspao.

"Moj život je trebalo da izgleda ovako... Dvoje dece, divna žena i odličan život. Ali sve je otišlo dođavola zbog kocke! Kopam rupu i ne mogu da izađem iz nje. To je najgora moguća zavisnost na svetu", sa suzama u očima je počeo svoju ispovest Merson.

Kocka je nemilosrdna, smatra legenda Arsenala.

"To toliko umara da je nevorvatno. Mentalno isisava život iz vas. Samo sediš tamo na kauču i razmišljaš gde možeš da nabaviš još novca za kocku. To je... Kao da ste zavisni od droge. Tačnije, to je gore, jer na drogu ne možete da potrošite toliko novca. To je nemoguće", kaže Merson.

foto: Profimedia

Navodno, bivši fudbaler je na alkohol, drogu i kocku potrošio je neverovatnih sedam miliona funti devedesetih godina (više od osam miliona evra). Iako više nema ni približno novca za bacanje, kladionice mu daju da uplaćuje, pa mu upisuju dug.

"Iskreno... Opet sam upao u taj začarani krug kocke. Teško se nosim sa tim. Praktično sam se vratio tamo gde sam bio pre mnogo godina. Non stop se kladim i mrzim sebe zbog toga. Sve to je zastrašujuće", ističe on.

foto: Profimedia/Printscreen Youtube

Merson je bio na lečenju, ali se ponovo vratio porocima.

"Bio sam na lečenju nekoliko puta. Bio sam u Arizoni, uspeli su da me srede. Međutim, plaši me što sam se nakon svega vratio kockanju."

Legenda Arsenala ima ozbiljnih problema i sa alkoholom. Po ko zna koji put je otišao na lečenje.

"Idem devet nedelja i bolje mi je", otkrva posrnuli as.

foto: Profimedia

Merson je priznao da je zbog poroka upropastio brak, žena ga je ostavila nakon što je 1996. godine za jedan vikend spiskao 20.000 funti što je tada bila ogromna suma čak i za zvezde engleskog fudbala.

"Teško je biti zavisnik, to je nešto što te prati ceo život", zaključio je Merson.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track