PORTUGALSKA IZMIŠLJOTINA: Fejsa se pojavio na treningu Srbije i pričao sa Krstajićem
Foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

nema nesporazuma

PORTUGALSKA IZMIŠLJOTINA: Fejsa se pojavio na treningu Srbije i pričao sa Krstajićem

Fudbal -

Fudbaler Benfike Ljubomir Fejsa pojavio se na treningu nacionalnog tima pred duel Portugala i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

On je u direktnom razgovoru sa selektorom Mladenom Krstajićem razjasnio nedoumice oko povrede, koja je razlog izostajamnja sa spiska fudbalera koji će se naći u

Podsetimo, portugalski mediji su prethodnih dana objavili da je vezni igrač došao do hotela reprezentacije Srbije da se zahvali na pozivu i da kaže prvom treneru nacionaolnog tima da nije zalečio povredu i da ne može igrati protiv Portugala

Vest o povredi Ljubomira Fejse pred mečeve sa Nemačkom i Portugalom nikoga nije smela da iznenadi, jer da se vodila evidencija o najmaleroznijim igračima onda bi iskusni vezista Benfike prednjačio po broju otkaza selektorima reprezentacije Srbije.

Poslednja povreda biće takve prirode da Fejse neće biti na terenu za duel sa Portugalcima.

foto: Kurir Sport/Miloš Bjelinić

Sportski dnevnik "A Bola" je pisao da se 30-godišnji igrač Benfike pojavio u hotelu reprezentacije Srbije kako bi u direktnom razgovoru objasnio selektoru Mladenu Krstajiću da nije spreman za duel u ponedeljak kojim "orlovi" otvaraju kvalifikacije za EP 2020. godine.

Prethodnih dana Fejsa je u dogovoru sa stručnim štabom nacionalnog tima trenirao u sportskom centru Benfike, ali se očigledno nije dovoljno oporavio od povrede koja je ustanovljena nakon 120 minuta igre u revanš meču sa zagrebačkim Dinamom u Ligi Evrope. To su bili ujedno i jedinih dva sata nastupa još od odigranog poluvremena 15. januara na kup meču sa Vitorijom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track