OVO JE ČUDO! ONI SU DOKAZ DA DANAS SVAKO MOŽE DA IGRA FUDBAL: Niko ne može da veruje ko je prvi u grupi u kojoj igraju Orlovi! (VIDEO)
Foto: EPA/FOCKE STRANGMANN

euro 2020

OVO JE ČUDO! ONI SU DOKAZ DA DANAS SVAKO MOŽE DA IGRA FUDBAL: Niko ne može da veruje ko je prvi u grupi u kojoj igraju Orlovi! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Srbije večeras od 20:45 igraju prvi meč u okviru kvalifikacija za EP koje će se održati 2020. godine u čak 12 gradova starog kontinenta.

Jedna stvar pred početka ovog duela privukla je pažnju svih ljubitelja fudbala. Naime, pogled na tabelu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iako je odigrano samo jedno kolo, zanimljivo je da je, verovali ili ne, reprezentacija Luksemburga prva na tabeli.

Luksemburg je u prvom kolu bio bolji od Litvanije sa 2:1, dok su Portugal i Ukrajina odigrali bez golova. Dakle, Luksemburg je prvi sa 3 boda, prate ga Ukrajina i Portugal sa po jednim bodom, dok su naredni Orlovi sa isto bodova kao Litvanija, ali sa ''boljom'' gol razlikom.

Da li će raspored na tabeli ostati isti i posle ovog kola videćemo, ali s obzirom da Luksemburg večeras dočekuje selekciju Ukrajine na svom terenu, ova reprezentacija će imati priliku da veoma lako sačuva lidersku poziciju u našoj grupi.

Ova činjenica je samo još jedan u nizu dokaza da fraza ''danas svako igra fudbal'' uopšte nije izlizana.

Kurir sport

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track