MARKA EKSKLUZIVNO JAVLJA: Real započeo jednu od najvećih operacija u istoriji! U Madrid stiže JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU!
Foto: AP

PONUDA JE NA STOLU

MARKA EKSKLUZIVNO JAVLJA: Real započeo jednu od najvećih operacija u istoriji! U Madrid stiže JEDAN OD NAJBOLJIH NA SVETU!

Fudbal -

Zinedin Zidan skalpa tim za narednu sezonu, a na njegovom radaru nalazi se zvezda Mančester junajteda - Pol Pogba!

Ugledna španska "Marka" ekskluzivno javlja da je Real pokrenuo "operaciju Pogba", a u tome imaju maksimalnu podršku njegovog menadžera, kontroverznog Mina Railole.

foto: Printscreen

Italijan je već saopštio čelnicima Junajteda da njegov igrač želi da pređe u Real Madrid. Međutim, nije naišao na razumevanje, već su ponudili produženje ugovora.

I Crveni đavoli u Pogbi vide vođu nove ekipe, ankon što odu Mata, De Hea, Erera... Rukovodstvo kluba je jasno stavilo Raioli do znanja da su odstranili Pogbin jedini problem (Murinja) i da ne vide zašto igrač koga su platili 114 miliona evra ne bi ostao u klubu.

Međutim, poziv Reala se retko odbija, a Madriđani su spremni da za Francuza izdvoje čak 150 miliona evra. Pregovori su počeli, ostaje da vidimo kako će se ova drama okončati.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track