BARSELONA ODUSTALA OD DOVOĐENJA JOVIĆA: Evo šta Španci zameraju srpskom napadaču!
Foto: EPA/ARMANDO BABANI

transfer spekulacije

BARSELONA ODUSTALA OD DOVOĐENJA JOVIĆA: Evo šta Španci zameraju srpskom napadaču!

Fudbal -

Fudbalski klub Barselona odustao je od dovodjenja napadača Ajntrahta iz Frankfurta Luke Jovića, preneo je El Mundo Deportivo.

Kako se navodi, u Barseloni su zabrinuti zbog sposobnosti Jovića da doprinese timskoj igri van kaznenog prostora.

Srpski fudbaler je postigao 17 golova u 21 utakmici u Bundesligi ove sezone, a postigao je i sedam golova u Ligi Evropa.

On je 2017. godine došao u Ajntraht iz Benfike, u koju je došao iz Crvene zvezde.

El Mundo Deportivo preneo je prošlog meseca da su Barselonini skauti gledali Jovića na utakmici Srbije sa Portugalom, kao i na utakmici sa Interom u Ligi Evropa, dok je Gardijan tada preneo da je uprava katalonskog kluba spremna da plati 50 miliona evra.

Medjutm, njegov otac je u više navrata rekao da Jović nije zainteresovan za dolazak u Barselonu.

"Luka ima mnogo ponuda, jedna od njih je i Barselonina, ali sada nije zainteresovan. Nije siguran da li bi imao minutažu u Barseloni. On želi da ostane u Bundesligi i plasira se sa Ajntrahtom u Ligu šampiona", rekao Milan Jović za Bild.

Španska Marka prenela je da je za Jovića zainteresovan Real Madrid, koji je spreman da plati 70 miliona evra za 21-godišnjeg napadača.

Za Jovića su zainteresovani Bajern Minhen i Pari Sen Žermen.

Barselona je „pola posla“ završila na Old Trafordu pobedom od 1:0, ali Junajted je u osmini finala protiv PSŽ-a bio i u goroj situaciji pa je prošao dalje. Večeras na Nou Kampu kvota na Barsu je 1,38, a na Mančester čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Mančester Junajted.

Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track