HTEO SAM DA UBIJEM ROBERTA JARNOG! Albert Nađ se prisetio incidenta na Maksimiru i opet se iznervirao! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Bilo, ne ponovilo se!

HTEO SAM DA UBIJEM ROBERTA JARNOG! Albert Nađ se prisetio incidenta na Maksimiru i opet se iznervirao! (VIDEO)

Fudbal -

Pukao mu film! Bivši reprezentativac priznao je da mu je malo falilo da fizički napadne saigrača iz Betisa kad je ovaj na meču između Hrvatske i Srbije nasrnuo na Batu Mirkovića

Bivši reprezentativac Albert Nađ priznao je da je hteo fizički da se obračuna sa Robertom Jarnim kada je levi bek Hrvata nasrnuo na Baticu Mirkovića na meču između Hrvatske i Srbije na Maksimiru 1999.

- Za Batu sam bio spreman da ubijem, što se može dokazati na primeru Roberta Jarnog (smeh) - priča Nađ za Mondo i dodaje:

- Ružno je što to kažem, ali mi je bukvalno došlo da ga zadavim. Šta mu sve nisam rekao na terenu. I oca i majku... Jednostavno, u tom trenutku nisam znao za sebe. Zanimljiva scena dogodila se dva dana posle utakmice na aerodromu u Frankfurtu. Pošto ni Zagreb ni Beograd nisu imali direktne linije za Sevilju, išli smo preko Nemačke i u jednom trenutku zapazim Roberta kako gura kofer i ide ka meni. Kada je podigao glavu i ugledao me, počeli smo obojica da se smejemo. Tada sam mu još jednom rekao: "Jesi mi drug, ali sam u tom trenutku hteo da te likvidiram." I pored svega, ja sam se na toj utakmici osećao sigurnije nego na onoj prvoj kada je nestalo struje u Beogradu - kazao je Nađ za Mondo.

Bivši reprezentativac je otkrio da je imao problema sa srčanom manom i da je bio na korak da već na početku karijere završi sa fudbalom.

- Rodio sam se sa srčanom manom, a Teleoptik nije imao da plati preglede kako bih dobio dozvolu da me registruje za prvi tim. Igrao sam u mlađim kategorijama na tuđe ime i, da nije bilo Blagoja Paunovića, verovatno bih i odustao od fudbala. On je uzeo stvari u svoje ruke, doveo me u Partizan i rekao da će da reši probleme sa sertifikatom - zaključio je Nađ.

Veliki majstor

Ono što je Ćirić radio, vidim samo kod Mesija Po rečima Alberta Nađa, za njega je najveći fudbalski genije uvek bio Dragan Ćirić.

- Najveći genijalac sa kojim sam igrao u karijeri. Bez premca, u svakom segmentu igre. Mnogo ga je teško bilo shvatiti. To što je Ćira znao da izmisli na terenu, ja sam video samo kod Mesija i nikoga više. Neko ko ga ne poznaje, rekao bi da je tutamuta. Naprotiv, Ćira je jedna vrlo inteligentna i jako kvalitetna osoba - kazao je Nađ.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track