LUDILO U KRASNODARU: Zenit postigao gol u petom minutu nadokande, a onda je komentator napravio pravi ŠOU! Njegova reakcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)
Foto: EPA

polako hlade šampanjac

LUDILO U KRASNODARU: Zenit postigao gol u petom minutu nadokande, a onda je komentator napravio pravi ŠOU! Njegova reakcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO)

Fudbal -

U derbiju sezone Premijer lige Rusije Zenit je kao gost u dramatičnoj utakmici savladao Krasnodar 3:2 i na taj način stekao veliku prednost u završnici sezone.

Utakmica u Krasnodaru bila je jedna od najboljih u sezoni, a posebno je uzbudljivo bilo u nadoknadi.

Zenit je poveo golom Dzjube u 19. minutu meča, a samo šest minuta kasnije Ignjatjev je doneo izjednačnje Krasnodaru. Rakitski je vratio prednost Zenitu u 69. minutu meča, a u prvom minutu nadoknade Pereira je uspeo ponovo da izjednači rezultat i izazove pravi haos na Krasnodar areni.

Kada su svi na tribinama mislili da je to sve, usledio je pravi šok. U petom minutu nadoknade Dzjuba je ponovo pogodio, sada glavom iz kornera za novu ludnicu, ali kraj malih ekrana. Komentator je počeo da viče iz sveg glasa, dok su domaći navijači u neverici gledali šta se događa na stadionu.

VAMOS! @artem.dzyuba ?

A post shared by zenit_spb (@zenit_spb) on

Reakcija ruskog komentatora oblišla je planetu i zasigurno nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ekipa iz Sankt Peterburga šest kola pre kraja ima 51 bod, devet više od Krasnodara, a osam više od drugoplasirane Lokomotive.

Teško Partizan može da ugrozi Radnički na 2. mestu, orijentisan je na Kup gde je baš protiv Nišlija u prvom meču polufinala slavio sa 1:0, pa mu je današnje gostovanje na Čairu manje važno od onog u revanšu Kupa Srbije. Kvota na keca je 3,25, na iks 3,35, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

Aktuelni šampion igrao je nerešeno u gradskom derbiju protiv CSKA 1:1 i time izgubio korak za liderom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track