OVO JE ČEKAO CEO SVET, POTVRĐEN JE TRANSFER GODINE: Lionel Mesi dobija pojačanje za koga odšteta iznosi čak 120 miliona evra!
Foto: AP

Transfer bomba na pomolu

OVO JE ČEKAO CEO SVET, POTVRĐEN JE TRANSFER GODINE: Lionel Mesi dobija pojačanje za koga odšteta iznosi čak 120 miliona evra!

Fudbal -

Najbolji napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman karijeru će nastaviti u Barseloni.

Kako prenose španski mediji, Francuz je svoj odlazak najavio na sastanku sa trenerom Dijegom Simeoneom i sportskim direktorom kluba Miguelom Žilom Marinom.

Nije se dugo čekalo i na zvaničnu potvrdu, pošto je klub kasno sinoć objavio da Grizman posle pet godina odlazi iz kluba.

I sam Francuz se zatim obratio javnosti putem društvenih mreža.

"Bilo je ovo pet predivnih godina. Hvala svima za sve što ste uradili za mene. Zauvek ćete biti u mom srcu", rekao je Grizman u video poruci.

"Marka" je objavila i da je nova destinacija Barselona. Očekivalo se da Grizman još prošlog leta sleti na Kamp nou, ali je odlučio posle Mundijala u Rusiji da ostane u Madridu.

Francuz je tada produžio ugovor do 2023. godine, a u njemu se nalazi i klauzula o 200 miliona evra za slobodu. Međutim, španski list prenosi da će se Atletiko i Barselona naći na 120 miliona evra za otkup.

Sa druge strane, Barselona će novac za Grizmana u većem delu prikupiti od prodaje Filipa Kutinja, a moguće je da će ostatak biti od prodaje Ivana Rakitića kome se smeši šut karta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track