FENOMENALAN GEST: Kristijano Ronaldo ponovo zadivio planetu!
Foto: Profimedia

humanista

FENOMENALAN GEST: Kristijano Ronaldo ponovo zadivio planetu!

Fudbal -

Fudbaleri Juventusa su po osmi uzastopni put osvojili Skudeto a veliki udeo u tome imao je i Kristijano Ronaldo koji je prošlog leta stigao iz Reala u transferu vrednom oko 117 miliona evra.

Ronaldo je sada napravio sjajn gest i uplatio ogromnu sumu novca za decu Palestine! Portugalac je, prema pisanju brojnih medija, uplatio 1,5 miliona evra za siročad u Pojasu Gaze gde su najugroženiji mladi naraštaji koji odrastaju u izuzetno teškim uslovima.

Usled blokada i teškoća u dostavljanju hrane i osnovnih životnih namirnica ka Palestini, nestašica istih je svakodnevni problem, a pomoć kakvu je uputio Ronaldo doprineće da se, makar malo, ublaži težak položaj najugroženije populacije u Palestini.

Podsetimo da je 2012. godine Ronaldo svoju dragocenu „Zlatnu kopačku“ prodao na aukciji, a sredstva od prodaje (1.5 miliona evra) preusmerio za izgradnju i renoviranje palestinskih škola.

Sasuolo – Roma

Roma se nada Ligi šampiona, Sasuolo nema rezultatski motiv. Dvojka je postavljena na 1,50. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Sasuolo – Roma.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track