PRE PROSLAVE TITULE: Zvezda ima poklon za Delije
Foto: Crvena zvezda

PRE PROSLAVE TITULE: Zvezda ima poklon za Delije

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za navijače.

U pitanju je redizajnirana verziju zvanične aplikacije FК Crvena zvezda. na njoj će se i dalje dobijati sve vesti i zanimljivosti iz kluba, ali na još atraktivniji način. Aplikacija sada prvi plan stavljam najvernije članove, kojima se nudi ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave.

Uz novi "meč centar" nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, komentari i najvažniji momenti biće tu. Takođe, od sad imate jedinstvenu priliku da i učestvujete u kreiranju sadržaja aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

foto: Crvenazvezdafk.com

Кao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. I daljwe ćete uz sve vesti, moći da polemišete sa ostalim navijačima, stoji na sajtu Zvezde.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track