GROBARI, OVO JE NAJVEĆA ŽELJA LEGENDARNOG KAPITENA: Saša Ilić se oprašta od Humske! Imate jak razlog da na stadion dođete mnogo pre početka utakmice sa Proleterom! (VIDEO)
Foto: Starsport©

poslednji put na centru

GROBARI, OVO JE NAJVEĆA ŽELJA LEGENDARNOG KAPITENA: Saša Ilić se oprašta od Humske! Imate jak razlog da na stadion dođete mnogo pre početka utakmice sa Proleterom! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana utakmicom sa Proleterom zatvaraju sezonu u Superligi, a ta činjenica daleko je u senci podatka da će legendarni kapiten Saša Ilić od 19 časova poslednji put u igračkoj karijeri sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi crno-bele.

U čast čoveka koji je za Partizan odigrao rekordne 784. utakmice, karta za meč u Humskoj košta 22 dinara (po broju na Ilićevom dresu), a izb kluba apeluju na sve Grobare da na stadion dođu par pola časa pre početka meča (19.00), jer će tada biti prikazan film posvećen fudbaleru, koji je sa Partizanom osvojio 12 trofeja.

I sam kapiten pozvao je verne pristalice crno-belog kluba da mu pomognu da ovaj svečani dan načine još svečanijim.

- Dragi navijači, u nedelju 19. maja 2019. godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra prođe sve sportski, fer i korektno, baš kao što je bila i moja karijera - rekao je Ilić u zvaničnom pozivu Grobarima da ispune Humsku do poslednjeg mesta.

Inače, dana ranije fudbaleri Partizana priredili su večeru u čast kapitena Saše Ilića, koji je tada rekao:

- Hvala vam na svemu što sam proživeo i doživeo sa vama u ovoj godini, koja i nije bila kako smo očekivali. Ipak moramo svi da se potrudimo, a najveća želja mi je da u četvrtak osvojimo Kup", rekao je Ilić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track