OČARANI BRITANCI ODALI POČAST SAŠI ILIĆU: Postao je besmrtan na veličanstven način
Foto: Starsport©

grobari se oprostili od kapitena

OČARANI BRITANCI ODALI POČAST SAŠI ILIĆU: Postao je besmrtan na veličanstven način

Fudbal -

Od nedelje uveče srpski fudbal, posebno Partizana neće biti isti jer na terenu neće biti legendarnog kapitena Saše Ilića, čiji je poslednji meč dospeo i na stranice čuvenog britanskog medija.

"Baklje, maske i besmrtan otisak kopački: Partizan priredio neverovatan oproštaj 41-godišnjoj legendi i kapitenu Saši Iliću" - naslov je Dejli Mejla o oproštaju Saše Ilića od Humske.

- Partizan je rešio da sve zaustavi kako bi se na propisan način oprostio od kapitena i žive legende Saše Ilića. Hiljade navijača je došlo da bi gledalo 41-godišnjeg fudbalera, uprkos užasnom nevremenu koje je zadesilo Beograd.

Veteran je igrao do 82. minutu, a u međuvremenu je kiša nakratko prekinula utakmicu sa Proleterom - navodi se u tekstu Dejli mejla.

foto: Printscreen

Britanci su posebno očarani scenama po Ilićevom izasku sa terena.

- Ilić je zamenjen u finišu utakmice i tada je sve stalo. Saigrači su se zaleteli prema kapitenu, dok su svi na tribinama aplaudirali i pevali u njegovu čast. Sa suzama u očima, Ilić je krenuo ka aut-liniji, a iz kluba su doneli ploču u kojoj je ostavio trag kopački, a koja će biti preneta u muzej Partizana.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track