NOT TOO BAD! Luka u Novakovom fazonu prokomentarisao izbor za najbolji tim Bundeslige! (VIDEO)
Foto: EPA

hit

NOT TOO BAD! Luka u Novakovom fazonu prokomentarisao izbor za najbolji tim Bundeslige! (VIDEO)

Fudbal -

Dva Srbina našla su se u idealnom timu Bundeslige za sezonu 2018/2019. Alal vera, momci! Luku Jovića i Filipa Kostića odabrali su igrači, treneri i navijači!

Koliko je ovaj izbor ozbiljan, najbolje se vidi iz podatka da je svoje glasove za idealni tim nemačke lige dalo čak 650.000 ljudi!

Očigledno je Ajntraht oduševio fudbalski svet! Kako drugačije objasniti da se čak četiri igrača ovog kluba nalaze u idealnih 11 elitne lige (tim iz Frankfurta je završio na tek 7. mestu tabele).

Kad je video izbor, Luka Jović se oglasio sjajnim komentarom.

- Što bi rekao Nole, "not too bed" (u prevodu - nije loše) - uz osmeh je napisao Jović, aludirajući na čuvenu imitaciju Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta je na genijalan način "skinuo" italijanskog novinara koji izgovara tu rečenicu. Pored Jovića, u najboljem timu našao se i Filip Kostić! Sjajni ofanzivac Srbije blistao je u većem delu sezone i potpuno zasluženo dobio priznanje za najbolje levo krilo Bundeslige!

Zanimljivo, prve dve ekipe na tabeli imaju zajedno identičan broj igrača kao i Ajntraht. Bajern u idealnoj ekipi ima Kimiha i Levandovskog, dok Borusiju predstavljaju Rojs i Sančo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track