SKANDAL TRESE ITALIJU Mladi fudbaler (14) skinuo gaće pred ženskim sudijom i postavio ultimatum: Oralno me zadovolji ili mi daj crveni karton!
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

SKANDAL TRESE ITALIJU Mladi fudbaler (14) skinuo gaće pred ženskim sudijom i postavio ultimatum: Oralno me zadovolji ili mi daj crveni karton!

Fudbal -

Neviđeni skandal potresao je Italiju kada je jedan mladi fudbaler (14) na sred utakmice skinuo gaće i od ženskog sudije zatražio da ga ili orlano zadovolji, ili mu da crveni karton.

Italijanski ženski sudija Đulija Nikastro bila je na udaru seksističkog vređanja na utakmici 14-godišnjaka, prenose italijanski mediji.

Skandal je krenuo kada su roditelji dečaka sa tribina počeli da joj dovikuju da joj je bolje da se bavi najstarijim zanatom na svetu umesto što 'duva u pištaljku'.

Sve je kulminiralo sredinom utakmice kada je jedan fudbaler skinuo gaće i od ženskog sudije zatražio da ga ili orlano zadovolji, ili mu da crveni karton. Ženski sudija je bezobranom klincu pokazala crveni karton!

To je bio i momenat kada su roditelji sa tribina još jače nastavili sa vređanjem sudije.

Ceo slučaj se i dalje istražuje i očekuju se ogromne kazne za dečaka, ali i za klub.

Sudija je posle svega potražila pomoć psihologa, a stiglo je i izvinjenje kluba.

"Naš igrač je izgubio razum, već smo se izvinili organizatoru turnira, a isto ćemo učiniti i sudiji sa kojom pokušavamo da stupimo u kontakt", rekli su iz kluba.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track