MLADI ŠTOPER GLAVOM I DALJE U PARTIZANU: Ja sa Ronaldom? Ne razmišljam o tome!
Foto: EPA

Čvrsto na zemlji

MLADI ŠTOPER GLAVOM I DALJE U PARTIZANU: Ja sa Ronaldom? Ne razmišljam o tome!

Fudbal -

Znam da postoje priče, ali još nisam potpisao za Juventus. Videćemo šta će biti, kaže Strahinja Pavlović

Zlatna koka Partizana, mladi štoper Strahinja Pavlović, još čeka da se crno-bele uprave iz Beograda i Torina dogovore o njegovom transferu u Juventus. Dok se to ne dogodi, talentovani defanzivac kaže da se glavom nije udaljio od crno-belog tabora i priprema se za novu sezonu.

- Juventus je veliki klub, jedan od najvećih na svetu, stvarno je lepo kad čuješ da se takav klub interesuje za tebe, ali ovde sam, počeo sam da se pripremam s Partizanom, glava mi je fokusirana samo na matični klub - rekao je Pavlović za Mocart sport.

Fudbal stvara neverovatne priče. Pavlović bi mogao da postane glavni akter jedne takve, jer je prošle godine u ovo vreme čekao početak pripreme sa omladincima Partizana, a sada bi mogao da stane u vrstu s jednim Kristijanom Ronaldom.

- Postoje te priče, ali videćemo šta će biti. Nisam mnogo razmišljao o tome da bih mogao da postanem saigrač Ronaldu. Razmišljaću ako do toga dođe... Još nisam potpisao za njih, još ništa nije gotovo, ne razmišljam uopšte o tome.

Za mladog igrača sve je krenulo brzo da se odmotava nakon što je dobio šansu od tadašnjeg trenera Zorana Mirkovića na večitom derbiju sa Crvenom zvezdom na Marakani.

foto: @starsport

- Dosta stvari mi se izdešavalo, neočekivano sam upao u prvi tim, počeo da igram i osvojio prvi trofej. Kad sve saberem, lepa sezona je iza mene. Sad se okrećem novim pobedama. Partizan uvek ide na sve pehare, pokušaćemo da uđemo u Ligu Evrope. To nam je cilj!

Kuva se

O STRAHINJI PREGOVARALI RAMADANI I PARATIĆI

Italijanski novinari javljaju da su se u subotu uveče u Torinu sastali direktor Juventusa Fabio Paratići, koordinator Akademije Juventusa i rođeni brat Đorđa Kjelinija Klaudio i poznati menadžer Falji Ramadani. Pretpostavlja se da je trojka razgovarala o transferu Pavlovića, a potvrda nekakvog dogovora mogla bi da izađe u javnost tokom ove radne nedelje.

Ima vremena

OČEKIVAO SAM POZIV NA EP

.Mada se nezvanično najavljivalo, Pavlović ipak nije završio na spisku putnika za Italiju i San Marino selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića:

- Bilo je priče da bih možda mogao da budem tamo. Očekivao sam, mislio sam da mogu da budem tamo. Nisam, nema veze.

Dejan Petković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track