Najnovije vesti

ĐOROVIĆ POSLE BRUKE ORLIĆA U TRSTU: Da li ostajem selektor? Sve zavisi od saveza! Dao sam srpskom fudbalu dovoljno i obraz mi je čist!
Foto: EPA/FRANCO DEBERNARDI

tri poraza u grupi

ĐOROVIĆ POSLE BRUKE ORLIĆA U TRSTU: Da li ostajem selektor? Sve zavisi od saveza! Dao sam srpskom fudbalu dovoljno i obraz mi je čist!

Fudbal

Fudbalska reprezentacija do 21 godine doživela je potpuni debakl na Evropskom prvenstvu u Italiji.

Izabranici selektora Gorana Đorovića završili su takmičenje bez osvojenog boda! Na tri meča u grupi doživeli su tri ubedljiva poraza, uz sramnu gol razliku 1:10.

 

Sudbina selektora Đorovića još uvek nije poznata. On je nakon poraza od Danske (2:0) izjavio da se zna ko je nadležan da donosi odluku o njegovom statusu.

 

"Nismo razgovarali, ima vremena da napravimo analizu, da pričamo o svemu. Nije uobičajeno da razgovaramo o tim stvarima. Pričaćemo narednih dana. na se ko se bavi tim pitanjima, videćemo da li ću ostati. Šta god odluči Savez, tako će biti. Ako dođe do smene, zahvaliću se na šansi. Radio sam u A timu kao pomoćnik, sad sam selektor mlade reprezentacije... Dao sam srpskom fudbalu dovoljno i ja sam čistog obraza", izjavio je Đorović.

 

Selektor mlade reprezentacije je istakao da je rezultat razočaravajući, ali da su i mnogo zvučnije selekcije od Srbije eliminisane na ovom prvenstvu.

 

"Mnoge reprezentacije nisu otišle dalje, ekipe sa znatno većim renomeom. Mi smo 8,9 igrača već „izbacili“ za A tim. Ovaj rezultat nismo očekivali, ali tako je kako je. Teško je pričati sad, šta bi bilo kad bi bilo. Tokom kvalifikacija i priprema smo imali dosta igrača koji su bili sa „A“ timom... Ne krivim nikoga, igrači su svetinja. Dokle god se bavim ovim poslom biće tako. Nikome od njih ništa ne zameram, ali tek kad se sve slegne i kad analiziramo sve, dobićemo pravu sliku", rekao je Đorović.

 

 

Kurir sport/SK

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...