SMS POSTAJE NAJSKUPLJI FUDBALER IZ SRBIJE IKADA?! Arapi poslali ASTRONOMSKU ponudu za fudbalera Lacija! OVO SE NE ODBIJA!
Foto: Profimedia

transfer bomba

SMS POSTAJE NAJSKUPLJI FUDBALER IZ SRBIJE IKADA?! Arapi poslali ASTRONOMSKU ponudu za fudbalera Lacija! OVO SE NE ODBIJA!

Fudbal -

Sergej Milinković - Savić, ukoliko prihvati ponudu PSŽ-a na čijem čelu su bogati Arapi, postaće najskuplji fudbaler u istoriji Srbije.

Korijere delo Sport je u ponedeljak preneo da je PSŽ poslao Rimljanima ponudu od 75.000.000 evra, te da bi gazda Lacija Lotito bio spreman da pusti Sergeja za 80.000.000 evra. Bez bonusa na kojima je ranije insistirao.

Prema pisanju istog lista, dogovor je blizu finiša, samo se čeka potpis Srbina. Sergej bi tako postao najskuplji Srpski fudbaler ikada, pošto bi prvazišao Luku Jovića koji je pre nekoliko dana prešao u redove Real Madrida u transferu vrednom 60 miliona evra, čime je prešao prethodni rekord iz 2017. godine kada je Nemanja Matić prešao u Mančester junajted.

Podsetimo, italijanski mediji su ovih dana pisali da je Sergej "i dalje veoma interesantan Juventusu", ali je sportski direktor PSŽ-a Leonardo, koji je hteo da ga dovede i u Milan gde je prethodno radio, izgleda bio najuporniji i uspeo u nameri da angažuje Milinkovića Savića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track