PAMELA ANDERSON OTVORILA DUŠU! GLUMICA SLOMLJENA POSLE RASKIDA SA POZNATIM FUDBALEROM: On je ČUDOVIŠTE! Evo šta mi je radio dve godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

DVOSTRUKI ŽIVOT FRANCUZA

PAMELA ANDERSON OTVORILA DUŠU! GLUMICA SLOMLJENA POSLE RASKIDA SA POZNATIM FUDBALEROM: On je ČUDOVIŠTE! Evo šta mi je radio dve godine! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Marseja Adil Rami i filmska diva Pamela Anderson nedavno su raskinuli dvogodišnju vezu.

Do sada javnost nije bila upoznata zašto je jedan od najpoznatijih svetskih parova završio vezu, a onda je Pamela otvorila dušu.

Na svom "Instagramu" Amerikanka (51) je sa svetom podelila da ju je 18 godina mlađi fudbaler varao, nazvavši ga "čudovištem".

"Poslednje dve godine (i više) mog života su bile velika laž. Prevarena sam, naterana da verujem... Bili smo u 'velikoj ljubavi'. Očajna sam onim što sam saznala u poslednjih nekoliko dana. On je živeo dvostruki život. Šalio se na račun drugih fudbalera koji imaju švalerke u stanovima nedaleko od svojih žena. Te ljude je nazivao čudovištima?", pita se Pamela i dodaje:

"Ovo je gore. On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi?".

Adil Rami dres Marseja nosi od 2017, a prethodno je igrao za Lil, Valensiju, Milan i Sevilju.

Za reprezentaciju Francuske zabeležio je 36 utakmica i jedan gol.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track