HRVAT LEBDI OD SREĆE! Ivanišević: Đoković je kao Real Madrid! Uživam u svakom minutu, biće mi teško kad budem odlazio!
Foto: EPA

oduševljen

HRVAT LEBDI OD SREĆE! Ivanišević: Đoković je kao Real Madrid! Uživam u svakom minutu, biće mi teško kad budem odlazio!

Tenis -

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević ne krije oduševljenje što je dobio priliku da sarađuje sa najboljim teniserom sveta - Novakom Đokovićem.

Zbog ranije dogovorenih obaveza Ivanišević će biti uz Srbina samo tokom prve nedelje turnira, međutim, hrvatski stručnjak se nada da će njihova saradnja biti nastavljena i nakon Vimbldona.

"Naravno da sam bio iznenađen pozivom Novaka Đokovića, to je za mene bio pozitivni šok. Ovo je za mene velika stvar, na prvom nedeljnom treningu sam po prvi put nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. Sve funkcioniše neverovatno, biti deo takvog tima... Komunikacija, ma sve je impresivno" oduševljen je Ivanišević.

Ivanišević nije uspeo da pomeri sve obaveze koje je dogovorio pre Novakovog poziva, pa neće biti uz Srbina do kraja turnira.

"Sve se odigralo na brzinu, ja sam već imao puno planova... Neke sam pomerio, jer kad vas zove Novak Đoković to je kao da vas zove Real Madrid. Teško je reći 'ne', ali nisam uspeo sve da odložim, pa ću ostati u Londonu prve nedelje. Biće mi teško kad budem odlazio, ali nadam se da nećemo stati na ovome i da će saradnja potrajati. U svakom slučaju ovu nedelju ću pamtiti u svojoj karijeri. Uživam u svakom minutu i satu, ne razmišljam kada ću napustiti London, već samo o tome kada je novi trening i meč", završio je Ivanišević.

Laslo Đere juri prvu pobedu u karijeri u glavnom žrebu Vimbldona, a danas od 16.35 pokušaće da je ostvari protiv Italijana Gvida Andreosija, 80. igrača sveta. Kvota na trijumf srpskog tenisera je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đere - Andreosi.

Podsetimo, Novak je u prvom kolu Vimbldona bio ubedljiv protiv iskusnog Filipa Kolšrajbera 3-0 (6-3, 7-5, 6-3).

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track