MOJ SINIŠA MI JE PLATIO OPERACIJU I OMOGUĆIO DA ŽIVIM: Mlada Nikolina večno zahvalna Mihajloviću
Foto: AP, Facebook

srce da pukne

MOJ SINIŠA MI JE PLATIO OPERACIJU I OMOGUĆIO DA ŽIVIM: Mlada Nikolina večno zahvalna Mihajloviću

Fudbal -

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom fudbalskiom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 godina finansirao operaciju srca i omogućio da živi.

Mihajlović je objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način na koji može.

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića - ‘Bolestan je', kažu, ‘vodi životnu borbu'. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu"

"Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše".

"Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka", napisala je Radunovićeva.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track