SUZE SAME KREĆU Mališan poslao emotivnu poruku Siniši Mihajloviću: Hajde zajedno da se vratimo kući kao POBEDNICI! (KURIR TV)
Foto: Printscreen

LJUBAV JE DRAGOCENA

SUZE SAME KREĆU Mališan poslao emotivnu poruku Siniši Mihajloviću: Hajde zajedno da se vratimo kući kao POBEDNICI! (KURIR TV)

Fudbal -

Siniša Mihajlović je u ponedeljak primljen u bolnicu "Sant Orsola" u Bolonji, gde će biti podvrgnut agresivnoj terapiji.

Otkako je srpski trener u subotu obelodanio da boluje od akutne leukemije, sa svih strana mu stižu poruke podrške. Neke se ipak izdvajaju, kao ovu koju mu je poslao 14-godišnji Nikolo Basta iz Fođe.

Mališan se Mihi obratio preko "jutjuba".

"Kada dobiješ takve vesti, imaš utisak da će sve oko tebe da eksplodira. Ali onda shvatiš koliko je dragoceno to što imaš oko sebe ljude koji te vole i podržavaju i daju ti energiju. Ja sam odlučio da se suprotstavim bolesti sa žestinom, agresivnošću i bez okevanja da bih je pobedio. Siniša, video sam da si pogledao realnosti u lice i da hoćeš da se boriš odlučno. Mogu ti samo reći da tu odlučnost sačuvaš i održiš. Ova utakmica traje više od 90 minuta i hajde da smislimo kako da se zajedno kući vratimo kao pobednici", poručio je Nikolo.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track