KAO DA GA JE TUKAO TAJSON: Pogledajte kako izgleda Marko Grujić posle meča sa Bajernom! Izmenjen mu je lični opis (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Profimedia

OD JUNAKA DO TRAGIČARA

KAO DA GA JE TUKAO TAJSON: Pogledajte kako izgleda Marko Grujić posle meča sa Bajernom! Izmenjen mu je lični opis (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Fudbal -

Od junaka do tragičara! Marko Grujić postigao je gol za Hertu na gostovanju Bajernu, a potom, bez ikakve potrebe, skrivio penal. Bavarci i tim iz Berlina otvorili su Bundesligu remijem - 2:2 (1:2).

Srpski fudbaler nalazio se na odličnom putu da postane heroj velikog uspeha Herte kada je postigao gol u 38. minutu posle asistencije Ibiševića za vođstvo svog tima - 2:1. Grujić je pretrčao odbranu Bajerna, izašao sam pred Nojera i lagano ga matirao. Da sve bude impresivnije, u početku te akcije Marko i Pavar su se sudarili glavama, posle čega je vezista Herte bio krvav! Ipak, Srbin je ostao na nogama i na kraju se to isplatilo.

Posle jednog časa igre, sve dobro što je uradio Gruja je bacio u vodu. Dok je lopta bila daleko od kaznenog prostora, mladi fudbaler je, potpuno nepotrebno, sa dve ruke povukao i oborio Levandovskog. Sudija je pokazao na penal, a sjajni poljski napadač je pogodio za konačnih - 2:2.

Vedad Ibišević, veteran u redovima Herte, nije krio ljutnju na saigrača iz tima zbog ovog poteza. Tako poznati sportski list Kiker u prvi plan stavlja upravo taj momenat:

"Ibiševićev gnev zbog poteza Grujića", naslov je osvrta na premijerni meč Bundeslige.

Marko Grujić će dugo pamtiti duel sa "Alijanc arene", sa kog je poneo "suvenir", kako je navedeno na zvaničnom Tviter nalogu Herte.

Od sudara sa Pavarom ostalo mu je zatvoreno oko! Jeziv prizor...

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track