VLADAN MILOJEVIĆ GRMEO U SUBOTICI UPRKOS POBEDI: Moje strpljenje je na izmaku!
Foto: Starsport©

NIJE ZADOVOLJAN

VLADAN MILOJEVIĆ GRMEO U SUBOTICI UPRKOS POBEDI: Moje strpljenje je na izmaku!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je iz današnje utakmice protiv Spartaka zadovoljan samo pobedom i istakao da je njegovo strpljenje kada je reč o pojedinim igračima na izmaku.

"Utakmica je bila onakva kakva sam i pretpostavio da će biti. Moramo da dajemo prilike nekim od igrača, ali moje strpljenje je na izmaku... Normalno je da ćete, kad imate non-stop promene u sastavu, ići od sjaja do očaja. Takva je bila i utakmica danas. Kontrolisali smo je i došli smo u do toga da moramo da jurimo", rekao je Milojević za Arenu sport.

"Imali smo dosta individualnih grešaka, tragičnih, koje ne smeju da se dogadjaju na ovom nivou. Zadovoljan sam što smo pobedili. Ostaće samo to, ništa više", dodao je trener Zvezde.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras u Subotici ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici petog kola Super lige Srbije.

Zvezdu već u utorak očekuje novi težak meč, kada će u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona dočekati Jang Bojs.

"Ostavili smo gro igrača da se odmori. Jednostavno, da su oni danas morali da igraju, ne bi bili u stanju, velika je iscrpljenost. Probaćemo da se oporavimo i odigramo najbolje što budemo mogli", rekao je Milojević.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je današnja igra njegove ekipe ohrabruje i da ne bi bilo nezasluženo da je subotički tim osvojio bar bod.

"Znali smo i pre utakmice da će nas Zvezda kazniti za svaku grešku. Ni u jednom momentu nismo odustajali od naše koncepcije igre, igrali smo svo vreme, igrali smo na gol više...", rekao je on.

"U prvom poluvremenu smo malo više igrali na kontranapade, Zvezda je imala kontrolu, dok se u drugom poluvremenu otvorila oluja u oba smera i mislim da je utakmica mogla da ode i u našu korist. Mogli smo da uzmemo bar bod i mislim da ne bilo nezasluženo. Ali, Crvena zvezda je Crvena zvezda. Ohrabruje nas ova igra i nadam se da smo zadovoljili sve prisutne na stadionu", rekao je Gaćinović.

(Beta, Foto: Startsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track