Najnovije vesti

SKANDAL  U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Al Ahli i hrvatski trener Branko Ivanković teraju Danijela Aleksića iz kluba posle samo jedne utakmice!
Foto: Malatajaspor.com

Smešno i žalosno

SKANDAL U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Al Ahli i hrvatski trener Branko Ivanković teraju Danijela Aleksića iz kluba posle samo jedne utakmice!

Fudbal

Srbin u centru pažnje u Saudijskoj Arabiji!

Već posle prvih 90 minuta igre za Al Ahli Danijel Aleksić je odlukom predsednika, direktora i trenera Branka Ivankovića stavljen na transfer listu i to je objavljeno na Tviter nalogu kluba.

 

Da stvar bude čudnija Aleksić je bio jedini strelac u remiju sa Al Adalom, ali je posle meča bivši selektor Hrvatske morao na sastanak sa princom Mansurom bin Mišalom i predsednikom Ahmadom Al Sajegom nakon čega je izdato sledeće saopštenje:

 

 

- Klub je odlučio da dovede dvojicu novih stranih fudbalera u ovom prelazbom roku, dok će Danijel Aleksić biti stavljen na transfer listu. Trener Ivanković se izvinio direktoru i predsedniku kluba, kao i navijačima Al Ahlija, za izgubljena dva boda u prvom prvenstvenom meču, obećavši da će povratiti timski duh i pokazati pravu sliku ekipe u dolazećim mečevima - pisalo je u saopštenju Al Ahlija.

 

 

Ovaj klub je Malatiji platio čak 3.800.000 evra za prelazak Aleksića ovog leta.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...