Najnovije vesti

UEFA BEZ MILOSTI PREMA CRNO-BELIMA: Odbijena žalba Partizanu!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

IGRAĆE PRED PRAZNIM TRIBINAMA

UEFA BEZ MILOSTI PREMA CRNO-BELIMA: Odbijena žalba Partizanu!

Fudbal

Žalba nije usvojena. UEFA je odbila prigovor Partizana na kaznu.

To znači da će crno-beli prvi meč grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara igrati pred praznim tribinama (19.septembar).

 

Disciplinska komisija UEFA saslušala je u ponedeljak argumente Partizana, povodom žalbe i suspenzije od dve meča pred praznim tribinama, koja je izrečena posle utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-belima je tada “zaključan” stadion zbog, kako je navedeno u izveštaju delegata i specijalnih posmatrača, vređanja fudbalera turskog klub Mičela Donalda i isticanja Keltskog krsta na tribinama, a konačna odluka “disciplinaca” doneta je danas.

 

Ovo je zapravo drugi put da Disciplinska komisija UEFA odbija žalbu crno-belih, jer je negativan odgovor stigao i u drugoj polovini avgusta, kada je klub iz Humske odmah reagovao na izrečenu kaznu od dve utakmice suspenzije.

 

Stavove kluba su u Nionu, pred komsijom UEFA, branili Vuletić i predsednik Milorad Vučelić, koji su izneli argumente u korist crno-belih, što je razmotreno, a odluka koju su doneli bila je - bez milosti!

 

kurir.rs / 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...