PREMINULA IRANKA KOJOJ JE PRETILA ŽESTOKA KAZNA JER JE POKUŠALA DA UĐE NA STADION: Navijačica iz Irana zapalila se ispred suda i podlegla povredama (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

PREMINULA IRANKA KOJOJ JE PRETILA ŽESTOKA KAZNA JER JE POKUŠALA DA UĐE NA STADION: Navijačica iz Irana zapalila se ispred suda i podlegla povredama (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Fudbal -

Jedna Iranka umrla je nakon što se zapalila ispred suda, kada je čula da bi mogla da bude osuđena na zatvorsku kaznu od šest meseci, pošto je pokušala da uđe na fudbalski stadion i gleda utakmicu, preneli su mediji u Iranu.

Tragična smrt 30-godišnje žene, identifikovane kao Šahar, izazvala je brojne komentare medju fudbalskim zvezdama i poznatim ličnostima u Iranu, gde je ženama zabranjen ulazak na stadion. One smeju uživo da gledaju neke sportove, uključujući odbojku. Šahar je umrla u ponedeljak u bolnici u Teheranu. Ona je na društvenim mrežama poznata kao "Plava devojka", prema bojama kluba za koji navija, Esteglal.

Ona se prošle nedelje zapalila, kada je saznala da će možda ići u zatvor, pošto je u martu pokušala da uđe na stadion. Ona je pokušala da se preruši u muškarca, nosila je periku i široku odeću, kada je zaustavila policija. Provela je tri noći u zatvoru pre nego što je puštena dok sud ne donese odluku. Do sada sud nije doneo nikakvu odluku.

مردان بی غیرتی رو می شناسم که به زن و دخترانشون تعرض و بی احترامی میشود ، به خواهرانشون تهمت و ناسزا تحمیل می کنند ، به مادرانشون زور گفته میشود ، دختران آزاده میهنش رو به زندان می اندازند آنها بی آبرو میکنن طوری که مجبور شوند خودسوزی کنند به روی دختران بی گناه کشورش به جرم زیبایی اسید می پاشند. می کشند بی آبرو می کنند تجاوز می کنند زندانی می کنند آنها را سانسور می کنند روابط نامشروع برقرار می کنند برای خودشان حرام را حلال می کنند می خورند دختران خودشان در حال چپاولند می چاپند اختلاس می کنند می دزدند به تاراج می برند ولی بعد از آن .. در حین آن و هر زمان ... آنها شادمانه به استادیوم ها می روند و به همه اینها بی توجهند من این مثلا مردان را خوب می شناسم من اینها را از نزدیک می شناسم . . . . عکس سوم دختر وزیر سابق صنعت که فقط تا الان ۱۸۰ میلیارد اختلاس و دزدی اون دست دادگاه افتاده.. باقیش بالای هزاران میلیارده

A post shared by Homaun Shafiee (@homaunkhan) on

Bivši fudbaler Bajerna iz Minhena Ali Karimi, koji je odigrao 127 utakmica za reprezentaciju Irana, pozvao je Irance da bojkotuju odlaske na stadion, posle smrti navijačice.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track