OGLASILI SE IZ ZVEZDE POSLE SKANDALOZNIH SUDIJSKIH ODLUKA NA MARAKANI Mrkela: Prvi penal nije postojao, ono je bio veliki previd sudije! Želimo VAR u Superligi
Foto: Starsport©

POŠTENO

OGLASILI SE IZ ZVEZDE POSLE SKANDALOZNIH SUDIJSKIH ODLUKA NA MARAKANI Mrkela: Prvi penal nije postojao, ono je bio veliki previd sudije! Želimo VAR u Superligi

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras na svom teerenu u Beogradu Inđiju sa 2:1 (0:1), u utakmici 8. kola Superlige Srbije.

Gosti su pogotkom Branislava Tomića u 35. minutu vodili sve do samog finiša, ali je pobedu crveno-belima iz dva penala doneo Milan Pavkov.

Prvi u 89. minutu bio je veoma sporan jer je faul nad Aleksom Vukanovićem izgleda bio van šesnaesterca, a drugi minut kasnije dosuđen je posle greške golmana Inđije Miloja Prekovića.

Za Zvezdu je debitovao Holanđanin Radživ van la Para.

Veliku prašinu u javnosti podigla su ova dva sumnjivo dosuđena penala za Zvezdu, pa se tim povodom oglasio i Mitar Mrkela, sportski direktro Zvezde.

"Jedino što je važno večeras to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama. Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji", rekao je Mitar Mrkela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track