ČOVEK ZA SVE: Kada nije na terenu, Savo peva i glumi! Evo šta sve zna i može trener Partizana (FOTO)
Foto: Beta

Kakav car Trener fudbalera Partizana se bavi(o) svim i svačim

ČOVEK ZA SVE: Kada nije na terenu, Savo peva i glumi! Evo šta sve zna i može trener Partizana (FOTO)

Fudbal -

Multipraktik Milošević je bio aktivan i u politici, donedavno je glumio u pozorištu, radio je i kao direktor u Fudbalskom savezu, a uz sve to, trener crno-belih često se lati i mikrofona u kafani

Ako ste mislili da uz ime Save Miloševića stoji samo „sport“ - varate se. Iako je najveći deo života legendarnog asa posvećen sportu, on je stigao da se ostvari u mnogobrojnim drugim zanimanjima!

Sve je počelo još za vreme njegove karijere profesionalnog fudbalera, kada je u više navrata „puštao svoj glas“. Pevanje je ostalo i dan-danas Savina ljubav, pa se tako dohvatio mikrofona i na proslavi zlata odbojkašica. Nastavio je Milošević sa umetnošću kroz glumu, gde se zadržao nešto više od godinu dana. Osetio je i kako izgleda direktorski život kroz posao u Fudbalskom savezu Srbije. Nije zaobišao ni politiku, i tu je bio poprilično aktivan. Na kraju - trener.

Političar

Javno je podržao pokret Otpor u vreme vlasti Slobodana Miloševića, potom je bio i član Demokratske stranke. Čak je gostovao i u „Utisku nedelju“ u duelu sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije.

- U poslednjih šest godina prestao sam da se informišem o politici. Kamoli da se njom bavim! Ne znam ni šta se dešava. Nešto dođe do mene od prijatelja iz kafica, ali i tad prekidam tu priču - rekao je Savo na temu politike.

foto: Dado Đilas

Glumac

Više od godinu dana Savo je bio član glumačke ekipe predstave „Otkačene“, a zbog obaveza na fudbalskom terenu, morao da je zamrzne svoju funkciju u pozorištu. Ne krije trener Partizana koliko mu prija teatar.

- Predivno iskustvo i zaista mi je izuzetno lepo u pozorištu. Nijednog momenta se nisam pokajao što sam prihvatio ovu ulogu - rekao je Milošević.

foto: Vladimir Jević

U predstavi Savo ima ulogu plastičnog hirurga, bivšeg muža glavne junakinje... Reakcije na njegovu glumu su izuzetno pozitivne.

Pevač

Njegova ljubav prema muzici datira još iz igračkih dana. Uopšte mu nije bilo strano da se lati mikrofona i zapeva. I dalje je tako.

- Volim da pevam i mislim da to radim solidno - uz osmeh je prozborio Savo, koji je u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“ izveo maestralnu imitaciju Zdravka Čolića.

- Nisam baš najzadovoljniji, ali moglo je to da bude i gore. Ovom prilikom mu se izvinjavam (smeh) - rekao je Milošević.

foto: Kurir

Direktor

U junu 2012. godine izabran je za direktora svih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije. To mu je bila premijera na nekom poslu van terena.

- Ne plašim se rada, naprotiv, radujem se mnogobrojnim obavezama koje me čekaju kao direktora u savezu - pričao je Savo, koji se na toj funkciji zadržao četiri godine, kada je napustio FSS. Posle se ponovo vratio u Fudbalski savez Srbije, sve do angažmana koji je dobio u svom matičnom klubu.

foto: Saša Pavlić

Trener

Nedavno je Zvezdan Terzić u intervjuu Kuriru rekao jednu stvar koja gađa pravo u metu:

- Prava je šteta što Savo Milošević nije ranije otišao u trenere.

I zaista je tako. Posle samo nekoliko meseci na klupi Partizana, pokazao je veliko trenersko umeće.

Nije šala

MILOŠEVIĆ JE ČAK I PILOT!

Bilo bi previše da je, pored svega ovoga, Savo za 40 godina stigao i da pilotira, mada... Milošević je nedavno s fudbalerima Partizana bio gost PVO jedinice Vojske Srbije i tom prilikom se slikao u jednom od aviona.

Ako ga povuče strast i ka tome, eto uskoro Save i za upravljačkom pozicijom čelične ptice.

foto: Printscreen

Kurir / Miloš Bjelinić

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track