BAJERN JE VEĆ POBEDIO ZVEZDU I PROŠAO U GRUPNU FAZU LIGE ŠAMPIONA: Nemački mediji se raspisali o crveno-belima (FOTO)
Foto: Starsport©, Kurir Sport/Aleksandar Radonić

LIGA ŠAMPIONA

BAJERN JE VEĆ POBEDIO ZVEZDU I PROŠAO U GRUPNU FAZU LIGE ŠAMPIONA: Nemački mediji se raspisali o crveno-belima (FOTO)

Fudbal -

Specijalni izveštač Kurira iz Minhena: Aleksandar Radonić

Nemački štampani mediji posvećuju veliku pažnju Ligi šampiona. U centru je naravno Bajern i njegova utakmica protiv Crvene zvezde, mada je dosta prostora zauzeo i izveštaj sa meča Borusija Dortmund - Barselona, odnosno trijumf RB Lajpciga nad Benfikom u Lisabonu.

Najprodavaniji nemački dnevni list, tabloid "Bild" posvetio je najviše stranica utakmici između Bajerna i Crvene zvezde. Autori se najviše bave statusom Bajerna među velikanima, odnosno najjačim klubovima Evropu. Pišu da je plasman u polufinale obaveza, jer će u suprotnom Bajern biti slabije plasiran od osmog mesta najboljih klubova Starog kontinenta.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Dalje, "Bild" se naravno bavi Markom Marinom. Oduševljeni su njegovom izjavom da će po završetku karijere živeti u Nemačkoj. I poručuju da će Brazilac Kutinjo biti u startnih 11 na večerašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde. Najavljuju postavu: Nojer - Kimih, Zile, Pavar, Ernandez - Alkantara, Toliso - Gnabri, Kutinjo, Perišić - Levandovski.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Ako je verovati izveštaču uglednog "Zud Dojče cajtunga" Bajern je već pobedio Crvenu zvezdu i prošao grupnu fazu. Pored utakmice, autor se pita da li bi sadašnji tim prvala Nemačke mogao da ponovi uspeh generacije 2013. i osvoji Ligu šampiona.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Nemački mediji iz ugla Crvene zvezde utakmicu protiv Bajerna najavljuju kroz izjave Marka Marina pod naslovom "Pravo vreme, pravo mesto". Navode da je Marin, kao bivši reprezentativac Nemačke ostvario svoj san pronasavši sebe u Srbiji kao glavni igrač ekipe, posle osam gdina lutanja po Evropi.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

List "Welt" utakmicu između Bajerna i Crvene zvezde u Ligi šampiona najavljuje tekstom u kojem se pita, hoće li se Džerom Boateng, bivši reprezentativac Nemačke naći u startnih 11 Bavaraca. Novine navode da je nekadašnji štoper bio otpisan od strane trenera Nika Kovača, ali da je spletom okolnosti ponovo postao bitan igrač u rotaciji prvaka Nemačke. Crvenoj zvezdi gotovo i da nisu posvetili pažnju.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

U kladionici MOZZART imate mnogo zanimljivih kvota povodom učešća Zvezde u Ligi šampiona, a na primer, kvota da će šampion Srbije biti treći u grupi i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope je 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi šampiona.

kurir.rs / A.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track