KADA SINIŠA PRIČA, ITALIJANI TO ZOVU - KRALJEV GOVOR! Mihajlović se iz bolničkog kreveta obratio javnosti i ODUŠEVIO fudbalski svet!
Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

LEGENDA

KADA SINIŠA PRIČA, ITALIJANI TO ZOVU - KRALJEV GOVOR! Mihajlović se iz bolničkog kreveta obratio javnosti i ODUŠEVIO fudbalski svet!

Fudbal -

Fudbaleri Bolonje su za vikend spektakulrnim preokretom upisali novu pobedu u domaćem šampionatu, a prema rečima mnogih, najzaslužniji za to bio je njihov trener Siniša Mihajlović koji ovog puta nije bio sa ekipom, već je ceo meč pratio iz bolničkog kreveta.

Mihajlović je za “Korijero delo Sport” takođe iz bolnice odgovarao na pitanja novinara, tačnije dao je izjavu o startu Bolonje u novoj sezoni.

Podsetimo, njegov tim ima čak sedam bodova iz tri utakmice i pri samom je vrhu tabele italijanske Serija A.

- Ništa nismo napravili, to je tek početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa par pobeda - rekao je Mihajlović.

foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

Dodao je da ekipa radi na ispravljanju grešaka.

- Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu. Moramo da budemo agresivni, ali i mudri - rekao je Srbin.

“Korijere delo Sport” je članak naslovio sa “Kraljev govor”.

Jasno je koliko Mihajlović utiče na svoju ekipu, pa makar i iz bolničkog kreveta. U prilog tome govori i činjenica da je ispred Bolonje trenutno samo ekipa Intera iz Milana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track