SLAVNI KRISTIJANO RONALDO KROZ SUZE PRIZNAO: Bili smo gladni! Jeo sam otpatke iz Meka! VIDEO
Foto: Profimedia, Printscreen

Teško detinjstvo

SLAVNI KRISTIJANO RONALDO KROZ SUZE PRIZNAO: Bili smo gladni! Jeo sam otpatke iz Meka! VIDEO

Fudbal -

Radnice su nam davale ono što je ostalo nepojedeno, voleo bih da ih nađem da im se odužim, rekao je slavni Portugalac

Jedan je od najbogatijih sveta, a kao klinac nije imao šta da jede.

Slavni fudbaler Ronaldo kroz suze se prisetio vremena kada je kao 12-godišnjak gladan čekao da mu radnice iz lanca brze hrane donesu hamburgere koji su ostali nepojedeni.

- Živeo sam s drugim igračima svojih godina iz drugih delova Portugala. Bilo mi je jako teško bez porodice. Bili smo gladni. Sećam se da je pored stadiona bio „Mekdonalds“, davali su nam hamburgere koji nisu prodati. U njemu je radila jedna žena, zvala se Edna, i još dve devojke. Nikada ih više nisam video - kazao je Ronaldo i dodao:

- Nadam se da će mi ljudi pomoći da ih pronađem. Želim da ih pozovem u Lisabon ili Torino na večeru i da im se odužim. Nikada ih neću zaboraviti.

foto: Privatna Arhiva

Njegove reči u intervjuu za UK TV imale su odjeka. Uskoro se javila Paula Leka i rado prihvatila večeru s Ronaldom.

- Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali, dobijali smo dozvolu od menadžera da ih razdelimo deci. Jedan od njih je bio i Ronaldo. Bio je najplašljiviji od svih. Ovo se ponavljalo skoro svake večeri - rekla je Paula.

- I dalje se smejem kada sada razmišljam o tome. Ve sam pričala sinu, ali on misli da ga lažem jer ne može da poveruje - dodala je.

Milanski derbi igra se večeras u 20.45 - Rosoneri i dalje lutaju, dok su Nerazuri krenuli odlično u sezonu, a videćemo koliko ih je poremetio kiks protiv Slavije u Ligi šampiona. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,20, a na dvojku 2,40, dok 3+ nosi kvotu 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Inter.

Kurir sport / Predrag Gajić

Foto: Profimedia, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track