SUKOB NA SEVERU, SUMA U RAŠLJE, TOŠIĆ ZAKUCAO: Ovako su mediji u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH videli srpski praznik fudbala! (VIDEO)
Foto: Starsport

ODJECI DERBIJA

SUKOB NA SEVERU, SUMA U RAŠLJE, TOŠIĆ ZAKUCAO: Ovako su mediji u Hrvatskoj, Crnoj Gori i BiH videli srpski praznik fudbala! (VIDEO)

Fudbal -

Mediji iz regiona posvetili su veliku pažnju 161. večitom beogradskom derbiju i pobedi fudbalera Partizana nad Crvenom zvezdom (2:0).

Hrvatski Indeks prenosi da je "Partizan golčinama u završnici srušio Zvezdu u dramatičnom derbiju".

"Oba su bila atraktivna. Suma je lepo pogodio rašlje, a Tošić efektno u padu zakucao za 2:0", navodi se u opisu utakmice.

Sportske novosti akcenat su stavile i na nerede navijača, uz naslov da je "Partizan odneo pobedu".

"Osim same utakmice treba izdvojiti kako ni ovaj derbi nije prošao bez incidenta gde su se na severnoj tribini navijači Zvezde obračunali s policijom. Čitav haos trajao je nekoliko minuta, a nekoliko navijača je privedeno", ističe se.

foto: Starsport©

I Večernji list bavio se sukobom na severnoj tribini, što je prema njihovom mišljenju obeležilo derbi.

Crnogorske Vijesti donose naslov "Suma i Tošić srušili Zvezdu - Partizan konačno bolji u prvenstvu", navodeći podatak da je na to čekao 868 dana.

foto: Starsport©

Portal Kliks iz BiH izvestio je sa derbija da je Partizan naneo prvi poraz Zvezdi u Superligi ove sezone i da je bio znatno bolji tim na utakmici u Humskoj, a Dnevni avaz da su "projektil Sume i Tošića doneli slavlje Partizanu u meču koji je prekidan zbog uvreda na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka FŠ Slaviše Kokeze".

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEOČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track