KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bastijan Švajnštajger ŠOKIRAO fudbalsku javnost OVOM objavom! Šta će mu Ana Ivanović reći na sve to? (FOTO)
Foto: Profimedia

neočekivano

KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Bastijan Švajnštajger ŠOKIRAO fudbalsku javnost OVOM objavom! Šta će mu Ana Ivanović reći na sve to? (FOTO)

Fudbal -

Kao grom iz vedra neba, svet je obišla vest da se Bastijan Švajnštajger povlači iz fubdala.

Švajnštajger je tu vest objavio na svom oficijalnom Instagram profilu i tako ostavio u šoku fudbalsku javnostu.

Nemac je prvog avgusta ove godine napunio 35 godina i trenutno je član Čikago Fajera kojeg sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović.

Švajnšatjger je uz par slika koje su obeležile njegovu bogatu karijeru ostavio emotivnu poruku koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Nemac je ukratko napisao kako se zahvaljuje svima koji su bili uz njega i želi sve da obavesti kako se na kraju sezone definitivno povlači iz fudbala. Bastijan se posebno zahvalio svojoj supruzi Ani Ivanović, sa kojom ima dvoje male dece.

Ostaje pitanje samo kako će Ana reagovati na ovu odluku Bastijana. Verujemo da će joj biti drago zbog činjenice da će fudbaler više vremena provoditi sa svojom porodicom, ali nema sumnje da će joj ujedno biti i teško da ga gleda tužnog, jer će mu, kako je i sam napisao, fudbal veoma nedostajati.

Popularni Švajni je veći deo svoje fudbalske karijere nosio dres Bajerna iz Minhena, da bi pri samom kraju odlučio da malo promeni sredinu. Nakon dve sezone u Mančester, Švajnštajger je odlučio da pređe ''preko bare'' i potpiše za Čikago Fajer, gde će očigledno i okončati karijeru.

Dres nemačke reprezentacije nosio je čak 121 put i postigao je 24 gola. Svoj debitantski nastup u nacionalnom timu upisao je davne 2004. godine, 6. juna.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track