Najnovije vesti

BIVŠI FUDBALSKI SUDIJA RADOMAN POLICIJI PRIJAVIO UZNEMIRAVANJE: Zvali ga, pa mu pretili telefonom zbog komentara na utakmicu Napredak - Crvena zvezda
Foto: Starsport©

istraga u toku

BIVŠI FUDBALSKI SUDIJA RADOMAN POLICIJI PRIJAVIO UZNEMIRAVANJE: Zvali ga, pa mu pretili telefonom zbog komentara na utakmicu Napredak - Crvena zvezda

Fudbal

BEOGRAD - Bivši fudbalski sudija i bivši predsednik Sudijske komisije FSS Miroslav Radoman prijavio je da ga je nepoznata osoba više puta zvala i uznemiravala preko mobilnog telefona i pretila navodno zbog njegovih komentara koje je u medijima davao povodom utakmice Napredak - Crvena zvezda.

foto: Starsport©

Na njegovu prijavu reagovali su Tužilaštvo i policija u Novom Sadu. Istraga je u toku, a ovaj slučaj je okarakterisan kao krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Da podsetimo, Radoman je u razgovoru za Kurir izneo svoje mišljenje o pomenutoj utakmici. 

foto: Starsport©

"Sudijska komisija FSS ne delegira sudije po sposobnosti već po željama klubova, interesnih grupa… Ova Sudijska komisija nema karakter, pa iz toga proizilazi da nemaju ni autoritet. Zato ni ne objavljuju javno svoje odluke, već se sve svodi na medijske napise da li je neki arbitar pogrešio ili ne. Dovoljno je da pogledate biografije ljudi koji sede u Sudijskoj komisiji i biće vam jasno zašto oni nemaju kapacitet za ozbiljne odluke i zašto su neke sudije degradirane i kažnjene kada dobro vode utakmice, a napreduju oni koji imaju najspornije odluke'', rekao je Radoman.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...