Najnovije vesti

TO BOLI KAD VOLITE SRBIJU I KOSOVO: Nenad Lalatović do detalja opisao kako su Albanci provocirali Srbe na meču Vojvodine sa Brešom (FOTO)
Foto: Printscreen

DOBRO JE ŠTO JE UTAKMICA PREKINUTA

TO BOLI KAD VOLITE SRBIJU I KOSOVO: Nenad Lalatović do detalja opisao kako su Albanci provocirali Srbe na meču Vojvodine sa Brešom (FOTO)

Fudbal

Trener Vojvodine Nenad Lalatović objasnio je šta se desilo na prijateljskom meču sa Brešom i kako su Albanci provocirali Srbe, što je prethodilo prekidu utakmice.

Bio je to duel u znak podrške Siniši Mihajlovića u borbi sa leukemijom, ali se neslavno završio.

Meč je prekinut u 55. minutu i nije nastavljen.

"Mislim da je sudija i trebalo da prekine utakmicu jer je dolazilo do situacije da možda neko može da bude povređen. Jednostavno u 55. minutu na ogradu se popelo nekoliko Albanaca, pokazali su albansku zastavu što je naravno isprovociralo naše navijače", rekao je Lalatović, pa dodao:

"Moje lično mišljenje je da su hteli da isprovociraju naše navijače da preskoče ogradu, naravno da nikome nije bilo svejedno kad neko vređa našu zemlju, našu Srbiju. Video sam tamo grupu od njih dvadesetak koji su čekali da naši navijači preskoče ogradu, a onda ko zna šta bi se sve tu desilo. Ništa nije opravdanje, ali ja nemam šta kome da zamerim jer kad volite svoju zemlju i kad volite Kosovo, kao mi, onda vas to boli".

Slike sa utakmice možete pogledati OVDE.

(Mondo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...