OTKRIVENO! VELIKI SKANDAL U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Jović SLAGAO selektora Tumbakovića, pa ga ovaj OTERAO iz nacionalnog tima!
Foto: Beta/Branislav Božić, @starsport

puklo!

OTKRIVENO! VELIKI SKANDAL U REPREZENTACIJI SRBIJE: Luka Jović SLAGAO selektora Tumbakovića, pa ga ovaj OTERAO iz nacionalnog tima!

Fudbal -

Luka Jović nije otputovao sa reprezentacijom Srbije na meč sa Litvanijom, a kako saznaju španskiji mediji, u pitanju je kazna od strane selektora Tumbakovića.

Problem između Jovića i Tumbakovića nastao je posle meča sa Portugalom u Beogradu u okviru kvalifikacija za EP 2020. godine.

Napadač Reala je na meču sa Portugalom ''dobio'' samo tri minuta, a naredni meč sa Luksemburgom nije ni ulazio zbog navodne povrede. Tako je bar Jović prijavio selektoru, pa ga je ovaj oslobodio obaveza za meč u Luksemburgu.

foto: Starsport©

Međutim, samo četiri dana kasnije Luka je bio u protokolu ''kraljevskog kluba'' za meč sa Levanteom, pa je čak ušao u igru u poslednjih sedam minuta utakmice, što je izazvalo sumnju španskih novinara koji su odlučili da istraže celu ovu priču.

To su shvatili i u stručnom štabu našeg tima, pa je Tumbaković "odjavio" Jovića za reprezentativna okupljanja koja su potom usledila, za Paragvaj i Litvaniju.

foto: EPA

Ostaje pitanje samo da li je ovo privremena mera selektora Tumbakovića ili je Jović precrtan sa spiska reprezentacije za duže vreme.

Podsetimo, fudbaleri Srbije danas su otputovali u Viljnus gde ih sutra očekuje meč sa selekcijom Litvanije u okviru kvalifikacija za EP!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track