NOVA SAZNANJA O NESREĆI U PANČEVU: Bivši fudbaler poginuo dok je popravljao roletnu! Goran nosio dres Čukaričkog, Zrinjskog, Dinama...
Foto: Privatna arhiva

tuga

NOVA SAZNANJA O NESREĆI U PANČEVU: Bivši fudbaler poginuo dok je popravljao roletnu! Goran nosio dres Čukaričkog, Zrinjskog, Dinama...

Fudbal -

Muškarac star 33 godine koji je poginuo danas u Pančevu, u Moravskoj ulici, dok je popravljao roletnu na prozoru svog stana na petom spratu je Goran Marković, nekadašnji fudbaler Železničara i Zrinjskog.

Muškarac je pao kroz prozor na pločnik ispred zagrade. Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija tela.

Kako saznaje Radio Sarajevo reč je o Goranu Markoviću, nekadašnjem fudbaleru Železničara i Zrinjskog.

foto: Privatna arhiva

Marković je pao kroz prozor i završio na pločniku ispred zgrade. U prvim trenucima davao je znake života, ali je preminuo čim je stigao u bolnicu.

Tridesettrogodišnji Marković je prošle godine završio karijeru nakon angažmana u Metallegheu, a ranije je igrao još za Slaviju, Jedinstvo, Zrinjski, Železničar, Radnik iz Bijeljine, Dinamo iz Pančeva i Čukarički.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od 12.10. 2019. godine oko 22 časa kada je u naselju Sodara, Ulica Moravska, došlo do pada iz stana sa petog sprata zgrade lica muškog pola sa inicijalima G. M. iz Pančeva, rođenog 1986. godine, a u kom je sam živeo sa ocem - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za 013 info.

On je potvrdio informaciju da je G. M. preminuo nakon transporta kolima Hitne pomoći.

Kurir sport / Radio Sarajevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track