SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI: Ronaldo za 150 miliona evra napušta Juve i prelazi u PSŽ! A kakve to ima veze sa Nejmarom? (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI: Ronaldo za 150 miliona evra napušta Juve i prelazi u PSŽ! A kakve to ima veze sa Nejmarom? (FOTO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo mogao bi idućeg leta Torino da zameni Parizom, ako Nejmar napusti PSŽ.

U dresu Stare dame je do sada odigrao 51 utakmicu i postigao 32 gola, te upisao 11 asistencija , pa iako će u februaru naredne godine napuniti 35, Juventus bi na njemu mogao jako dobro da zaradi.

O tome ovih dana bruje evropski mediji, a uslov da fantastični Portugalac zaista potpiše za PSŽ je da Nejmar napusti klub, što iz dana u dan deluje sve realnije jer se španski velikani otimaju oko njega i spremni su da plate bilo koju cenu.

foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo stigao je u Juventus iz Real Madrida u leto 2018. godine za 117 miliona evra.

Grčka od 20.45 čeka Bosnu u meču koji domaćinu praktično ne znači ništa (Heleni gotovo da nemaju šanse za plasman na EP), dok gostima znači sve! Bosanci pred poslednja tri kola imaju dva boda manje od Finske i ako sada ne pobede, teško će na EURO kroz kvalifikacije. Dvojka u Grčkoj je 2,20, dok je pobeda domaćina 3,60, a iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Grčka - BiH.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track