NAMEŠTEN MEČ U SRBIJI? IZ DVOJKE U KECA: FSS istražuje OVU utakmicu! Pogledajte i procenite da li su golovi sumnjivi (VIDEO)
Foto: Printscreen

KLADIONICE RAPIDNO MENJALE KVOTE

NAMEŠTEN MEČ U SRBIJI? IZ DVOJKE U KECA: FSS istražuje OVU utakmicu! Pogledajte i procenite da li su golovi sumnjivi (VIDEO)

Fudbal -

Utakmica 14. kola Prve lige Srbije između Smedereva i Kabela, odigrana u ponedeljak, našla se pod lupom Fudbalskog saveza Srbije zbog sumnje da je nameštena.

Više je razloga zbog kojih FSS sumnja da je bilo mešetarenja.

Za početak, domaćin je pobedio 2:1, iako je gost vodio na poluvremenu. Naravno, nije nemoguće da utakmica dođe "iz dvojke u keca", ali sumnjiv je način na koji se to dogodilo.

Naime, trener gostiju Zoran Vasilijević je sve tri izmene izvršio do 53. minuta, što se, priznaćete, u fudbalu ne dešava baš često. Nedugo zatim Kabel je ostao sa desetoricom, jer se Marko Bjeković požalio na povredu, a Vasilijević više nije imao pravo na izmenu.

Naročito sumnjive su bile reakcije odbrane Kabela u situacijama kada su domaćini postizali golove, a ulje na vatru dodatno su dodale kladionice, koje su na ovaj meč rapidno menjale kvote.

Kabel je poveo u 14. minutu golom Zorana Karaća, a Nikola Đorđević je bio dvostruki strelac za Smederevo, u 58. i 74. minutu.

Istraga je u toku...

Pogledajte detalje sa utakmice i procenite da li je nešto sumnjivo...

(Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track