VELIKI SAM ZVEZDAŠ I MNOGO ME JE SRAMOTA! Viktor Savić GRMEO zbog jučerašnjeg penala za Zvezdu! Nije mogao više da ĆUTI (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

NIJE MOGAO DA IZDRŽI

VELIKI SAM ZVEZDAŠ I MNOGO ME JE SRAMOTA! Viktor Savić GRMEO zbog jučerašnjeg penala za Zvezdu! Nije mogao više da ĆUTI (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sinoć Rad 3:1 (2:0) na svom terenu u utakmici 12. kola Superlige Srbije.

Novi trijumf lideru šampionata doneli su Milan Pavkov u 6, Marko Marin u 38. iz penala i Marko Gobeljić u 78. minutu. Sve što je Rad uradio bio je pogodak iz penala Milana Perendije u 68. minutu.

Drugi gol Zvezde i penal nad Milanom Rodićem podigao je veliku prašinu u javnosti.

Mnogo kritika trpe igrači Real Madrida na početku sezone, ali se nalaze na prvom mestu Primere, i dalje bez poraza. I imaju četiri pobede u poslednjih pet kola. Večeras (21.00) gostuju Majorki, koja se nalazi na dnu tabele, a kvota na dvojku je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka - Real Madrid.

Dan kasnije javio se glumac i veliki Delija Viktor Savić koji je na svoj način prokomentarisao ovaj događaj.

- Svi znate da sam Zvezdaš, i evo da skapirate više.. i mene (nas) je sramota zbog svega ovoga u našem fudbalu. Ako iko ikada odluči da ide da protestvuje ispre FSS, bilo Grobar ili Delija ili ko god neka računa na mene - napisao je Savić.

foto: Printscreen

Kako je izgledao sumnjiv penal za crveno-bele pogledajte na sledećm videu.

Tim Vladana Milojevića sigurnom igrom napravio je dobru uvertiru za gostovanje Totenhemu u Ligi šampiona u utorak i učvrstio se na prvom mestu na tabeli, posebno nakon remija bez golova između Čukaričkog i Vojvodine na Banovom brdu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track