MARKO MARIN SE VRAĆA U LONDON DA ZARIJE NOŽ U MUČENI TOTENHEM: Engleski mediji strahuju od Zvezdinog kapitena pred meč u Ligi šampiona!
Foto: Starsport©

ZANIMLJIVO

MARKO MARIN SE VRAĆA U LONDON DA ZARIJE NOŽ U MUČENI TOTENHEM: Engleski mediji strahuju od Zvezdinog kapitena pred meč u Ligi šampiona!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju ekipi Totenhemu u Londonu u okviru 3. kola Lige šampiona, a engleska štampa fokus stavljana kapitena crveno-belih.

Marko Marin je, kao bivši igrač Čelsija, dobro poznat svima u Engleskoj i evropskoj fudbalkoj javnosti, pa i ne čudi što u analizi "Dejli stara" piše:

- Marko Marin se vraća u London ovde nedelje - sa ciljem da zarije nož u mučeni Totenhem". Zvezdin krilni napadač je bio začaran među "plavcima", pa je od dolaska u julu 2012. godine odigrao tek šest mečeva. On želi da povuče liniju i precrta taj težak trogodišnji perioda, tokom kog je bio četiri puta na pozajmici, pa sada ne može da dočeka da se okuša protiv vicešampiona Evrope.

Zatim i citiraju Zvezdinog kapitena:

- Veoma se radujem utakmici. Igrati protiv finaliste Lige šampiona, protiv jednog od najboljih timova u Evropi, svakako je nešto što svako u Zvezdi želi. - I ta naša pobeda nad Liverpulom iz prošle sezone znači da svako treba ozbiljno da nas shvati. Međutim, ubeđen sam i da će Totenhem brzo da se vrati pošto imaju sjajne igrače. Kejn je jedan od najboljih na svetu, a i mnogi ostali igrači su imali prtiliku da povrate samopouzdanje tokom reprezentativne pauze - rekao je Marin.

Podsetimo, Totenhem ima veoma lošu sezonu, a poraz od Zvezde bi bila kap koja bi prelila čašu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track