NEPRISTOJNA PONUDA PRINCA OD ARABIJE ZATRESLA OSTRVO: Arapi nude bogatstvo za Junajted, ali Đavoli nisu na prodaju (VIDEO)
Foto: EPA/RON PRZYSUCHA

VRTOGALVO VISOKA CIFRA

NEPRISTOJNA PONUDA PRINCA OD ARABIJE ZATRESLA OSTRVO: Arapi nude bogatstvo za Junajted, ali Đavoli nisu na prodaju (VIDEO)

Fudbal -

Saudijski princ Muhamed bin Salman želi da postane vlasnik jednog od najpopularnijih fudbalskih kluova na svetu, ali, kako stvari za sada stoje, u tome neće upeti čak ni za neverovatnu sumu od četiri i po milijarde evra.

Navijači trofejnog Mančester junajteda nezadovoljni su porodicom Glejzer i načinom na koji vode klub od odlaska Ser Aleksa Fergusona, tako da se nesto na "Old Trafordu" mogu čuti i povici da žele njihov odlazak, a bogati Amerikanci ih možda i poslušaju.

Kako prenosi britanski "Mirror", Glejzeri očekuju da u narednim nedeljama dobije ponudu saudijskog princa Mohameda Bin Salmana, koji je već nudio 3 milijarde dolara i bio odbijen.

foto: AP

Saudijski princ je poodavno pokazao interesovanje za Mančester Junajted, a do sada su mu navodno odbijene dve ponude, druga u vrednosti od 3 milijarde evra! Saznaje se i to da američki vlasnici ne žele tako lako da se odreknu kluba sa „Old Traforda”.

„Koliko znam, porodica Glejzer nema nameru da proda klub. Nedavno su izneli određene dugoročne planove i koliko ja znam, ne postoji nova konkretna ponuda za kupovinu Mančester Junajteda”, izjavio je Ed Vudvord, izvršni potpredsednik kluba.

foto: Profimedia

Ostaje da se vidi kako će odreagovati čelnici popularnih „Đavola” na novu i nikad viđenu ponudu, koja je pre par dana stigla iz Saudijske Arabije.

Real se muči, igra loše, za vikend je izgubio od Majorke, a večeras (21.00) ide na vruć teren u Istanbul gde ga čeka Galatasaraj. I jedni i drugi iz prva dva kola imaju samo po bod - kvota na Real je 1,70, a na duplu šansu 1X 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - Real Madrid.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track