ZVEZDAKL U LONDONU: Mediji u regionu razočarani rezultatom srpskog šampiona protiv Totenhema
Foto: EPA/WILL OLIVER

Debakl crveno-belih

ZVEZDAKL U LONDONU: Mediji u regionu razočarani rezultatom srpskog šampiona protiv Totenhema

Fudbal -

Poraz fudbalera Crvene zvezde na gostovanju Totenhemu 5:0 u utakmici 3. kola Lige šampiona nije ostavila ravnodušnim medije u regionu.

Crveno-beli su razočarali rezultatom u Londonu, pa su naslovi kolega iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske... uglavnom u skladu sa konačnim ishodom.

Ajaks - Čelsi Ajaks gura sjajno u Ligi šampiona i ove sezone, posle dva kola ima dve pobede uz gol-razliku 6:0, i večeras (18.55) može praktično da reši pitanje prolaska dalje jer mu u goste dolazi Čelsi. Kvota na keca je 2,40, iks je 3,45, a dvojka 2,90, dok je na 3+ kvota 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Čelsi.

Tako 24sata donose naslov "Zvezdakl u Londonu" u kome se ističe da je Totenhem "demolirao" Zvezdu s 5:0 i izbio na drugo mesto grupe B.

Hrvatski Index naslovom "Debakl srpskog prvaka" opisuje utakmicu u Londonu.

"Zvezda je bila uverena da nakon domaće pobede nad Olimpijakosom može da profitira na jako lošoj formi i rezultatima Totenhema ove sezone te preko njih da ostati na drugom mestu, iza nedodirljivog Bajerna. Ali u Londonu je naletela na Sparse od prošle sezone, kada su bili finalisti Lige šampiona. Totenhem je na Zvezdi iskalio bes za brojne frustracije od početka sezone, a srpski šampion im se za katastrofalan poraz može odužiti za dve nedelje na Marakani."

"Potom Zvezde" stoji u izveštaju Jutarnjeg: "Totenhem je u Londonu "demolirao" Zvezdu s 5-0 i izbio na drugo mesto".

Večernji o utakmici u Londonu izveštava naslovom "Zvezda dobila 'petardu' u Londonu", a bosanski portal "Sport" "Totenhem sa pet golova ispratio Crvenu zvezdu".

"Avaz" naslovom "Potpuni potom Zvezde u Londonu" daje osnovne podatke: "Totenhem je naneo pravu katastrofu Crvenoj zvezdi u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona. Beogradski tim je na gostovanju u Londonu ubedljivo poražen sa 5:0".

Podgoričke Vijesti su utakmicu iz Londona ispratile naslovom "Zvezda upala u Totenhemovu mašinu".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track