TOTENHEM SE ŽALI ZBOG DELIJA: Uefa čeka izveštaj delegata o navijačima Zvezde! Moguća istraga o tome kako su ušli na stadion!
Foto: Profimedia

Nelegalno nabavili karte

TOTENHEM SE ŽALI ZBOG DELIJA: Uefa čeka izveštaj delegata o navijačima Zvezde! Moguća istraga o tome kako su ušli na stadion!

Fudbal -

Evropska fudbalska unija (Uefa) sačekaće izveštaj delegata pre nego što odluči da li će istražiti kako su navijači Crvene zvezde ušli na utakmicu sa Totenhemom u Ligi šampiona.

Uefa je zabranila navijačima Zvezde da prisustvuju utakmici u Londonu, nakon što ih je proglasila krivim za rasizam u kvalifikacinoj utakmici protiv Helsinkija u Finskoj u julu.

Oko 200 navijača bilo je sinoć na severnoj tribini londonskog stadiona, pa su redari morali da ih odvoje od domaćih navijača.

"Navijači Crvene zvezde su nelegalno nabavili pojedinačne karte za nivo pet, obišli su oko tribine kako bi se sakupili i napravili grupu. Redari i policija zaključili su da je grupa bila prevelika da bi je izbacili. Pokrenuli smo istragu kako bismo saznali kako su oni došli do karata", navodi se u saopštenju Totenhema.

Totenhem je najavio "rigoroznu akciju" protiv svakoga ko je prodao svoju kartu.

U trećem kolu Grupe B Totenhem je sinoć pobedio Zvezdu sa 5:0.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track