KAKVO LUDILO U MILANU: Siti ostao bez golmana, a onda je među stative stao Kajl Voker i IZDOMINIRAO! Imao je više odbrana od Klaudija Brava (VIDEO)
Foto: EPA/PAOLO MAGNI

HIT

KAKVO LUDILO U MILANU: Siti ostao bez golmana, a onda je među stative stao Kajl Voker i IZDOMINIRAO! Imao je više odbrana od Klaudija Brava (VIDEO)

Fudbal -

Mančester siti je remizirao u duelu sa Atalantom (1:1) u Milanu, ali imajući u vidu da je Kajl Voker morao da bude golman, nerešeno i ne izgleda tako loše.

Gvardiola je u poluvremenu morao da zameni golmana Edersona zbog povrede mišića, Klaudio Bravo je ušao u igru i već posle tri minuta je bio savladan, kada ga je matirao Mario Pašalić na centaršut Gomeza.

kajl voker izdominirao
kajl voker izdominiraofoto: EPA/PAOLO MAGNI

Koji minut kasnije, Bravo je prilikom jednog istrčavanja zakasnio i faulirao Josipa Iličića izvan šesnaesterca, a sudija je bez dileme pokazao crveni karton golmanu Sitija jer je bio poslednji igrač odbrane, a na gol je morao desni bek Voker!

Iskusni Englez odlično je odradio posao i u nekoliko situacija je spasao svoj tim, uključujući i odbranu posle šuta Ruslana Malinovskog iz slobodnog udarca.

foto: EPA/PAOLO MAGNI

"Znate, često se smejem golmanima tokom treninga, ali danas sam shvatio da je vrlo teško zaustaviti neke udarce iz prvog pokušaja," istakao je Voker.

foto: EPA/PAOLO MAGNI

"U Milano smo došli po tri boda ili barem jedan. Mislim da je remi dobar rezultat za nas."

Inače, 36-godišnji Bravo je prvi golman u istoriji Lige šampiona koji je isključen nakon što je u igru ušao kao zamena.

Kvota da će Partizan takmičenje u grupi završiti na jednom od prva dva mesta i izboriti evropsko proleće trenutno je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Partizana u Ligi Evrope.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track