KREĆE ODLUČUJUĆA BORBA: Siniša Mihajlović počinje NAJVAŽNIJU BITKU!
Foto: EPA

Izdrži

KREĆE ODLUČUJUĆA BORBA: Siniša Mihajlović počinje NAJVAŽNIJU BITKU!

Fudbal -

Viša sila! Sinišin tim ne igra baš najbolje u Seriji A, ali onnije u mogućnosti da fizički bude uz njih zbog najvažnijih terapija protiv leukemije koje trenutno dobija u bolnici

Siniša Mihajlović nalazi se u ključnoj fazi lečenja u bolnici „Sveta Ursula“ u Bolonji. Kako piše Korijere di Bolonja, ovaj deo je ključan u Mihinoj bici s leukemijom.

- Ovo je najosetljiviji i najvažniji deo lečenja - otkriva ovaj lokalni dnevni list i dodaje da je to razlog što Siniša ne može fizički da bude uz ekipu.

- Moderna tehnologija je to delimično nadoknadila pa je Mihajlović pomoću video-poziva uz tim, ali... nedostaje njegov duh, koje je tu kad je on fizički prisutan - glasi ocena Korijerea.

Sportski direktor Bolonje otvoreno je pričao na tu temu.

- Nedostaje nam. Nije isto kad je on uz ekipu i kada nije, čekamo ga da nam se vrati - poručio Rikardo Bigon.

foto: EPA

Tri vezana poraza zabrinula su sve u Bolonji. Iz gornjeg doma tabele ekipa je pala na 15. mesto Serije A. Težak raspored je tek pred njima, pa će biti potrebno da se prodrmaju kako bi došli do „mirne luke“. Očigledno su potrebne i određene promene u timu, pa je Siniša već predao rukovodstvu spisak igrača koje želi u zimskom prelaznom roku. Poseban akcenat je na defanzivnoj liniji, jer je 20 primljenih golova previše za tim koji ima ambiciju da bude u prvoj polovini tabele.

Bolonja je jedan od najvećih italijanskih klubova s tradicijom dugom 110 godina i sedam šampionskih titula. Po proceni Transfermarketa, igrački kadar sa stadiona „Renato dal’ Ara“ vredi čak 105 miliona evra.

Veliki zalogaj

IBRAHIMOVIĆ, IPAK, TEŠKO DOSTIŽAN

Siniša Mihajlović rado bi u svom timu video Zlatana Ibrahimovića, jednog od najvećih fudbalskih majstora današnjice. Međutim, pojedini klubovi (poput Milana) imaju daleko veće šanse da angažuju švedskog fudbalera jer su ambiciozniji i platežno moćniji od Bolonje.

Pošto se sa Zlatanom nikad ništa ne zna, ne treba isključiti ni da dođe kod Siniše...

foto: Printskrin

(Kurir.rs / Miloš Bjelinić / Foto:EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track