PRE MUŽA FUDBALERA TAMARA JE BILA U DUGOJ VEZI SA NJEGOVIM KOLEGOM: Ćerka Dejana Savićevića kojoj on nije došao na venčanje živela u Italiji i Londonu (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Facebook

NIJE SE EKSPONIRALA U JAVNOSTI

PRE MUŽA FUDBALERA TAMARA JE BILA U DUGOJ VEZI SA NJEGOVIM KOLEGOM: Ćerka Dejana Savićevića kojoj on nije došao na venčanje živela u Italiji i Londonu (FOTO)

Fudbal -

Tamara Savićević, ćerka proslavljenog fudbalera Dejana Savićevića koji nije došao na njeno venčanje, pre nego što je upoznala svog budućeg supruga Aleksandra Kapisodu, bila je u dugogodišnjoj vezi sa njegovim kolegom.

Tamara Savićević se nikada nije eksponirala u javnosti, a dugo je živela van Balkana.

Mezimica legendarnog Genija studirala je u Londonu, a onda je postdiplomske studije nastavila u Italiji, da bi se naposletku vratila u Crnu Goru.

Pored Tamare, Dejan ima i sina Vladimira koji se oženio dugogodišnjom devojkom Tijanom sa kojom ima ćerku Vladanu i sina Dejana. Vladimir i Tijana su se venčali u tradicionalnoj nošnji na raskošnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a Dejo je ponosno pričao o tom događaju.

Međutim, na venčanju svoje ćerke Tamare nije bio, a šta je tačan razlog izostanka još uvek nije poznato.

Dejo se za sada ne oglašava ovim povodom, a njegov zet Aleksandar na poziv sedme sile se zahvalio na čestitkama, a na pitanje zašto njegov tast nije došao na svadbu odgovorio:

"Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali", poručio je Kapisoda.

Pre Kapisode, Tamara je bila u dugogodišnjoj vezi sa crnogorskim fudbalerom Stefanom Mugošom, sa kojim se 2016. godine pojavila i na svadbi svog brata Vladimira.

stefan i tamara dok su bili u ljubavi
stefan i tamara dok su bili u ljubavifoto: Facebook

Nakon raskida veze, i Stefan i Tamara ponovo su pronašli sreću u ljubavi, a Mugoša je samo nekoliko meseci pre Tamare takođe stao na "ludi kamen".

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track