UPOZNAJTE STOJANA VRANJEŠA: Brat Ognjen je poznat po skandalu sa Karleušom, a on je sušta suprotnost! Evo ko je ON i čime se bavi (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

FUDBALSKA BRAĆA

UPOZNAJTE STOJANA VRANJEŠA: Brat Ognjen je poznat po skandalu sa Karleušom, a on je sušta suprotnost! Evo ko je ON i čime se bavi (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Slabije poznate činjenice iz života brata Ognjena Vranješa.

Fudbaler grčkog AEK-a Ognjen Vranješ je poznat široj javnosti po seks skandalu, tetovažama, skoro je ušao i u klinč sa navijačima i Olimpijakosa koji su ga brutalno izvređali ali je manje poznato da on ima starijeg brata koji se takođe bavim profesionalnim fudbalom ali se po svemu totalno razlikuje od njega.

foto: Printskrin/Instagram

On je miran, povučen, porodični tip, ali takođe i dobar fudbaler.

U karijeri nastupao je za Vojvodinu, Legiju, Kluž, Željezničar i najzad za Borac iz Banjaluke za koji je postigao i jubilarni 300. gol na domaćem terenu. Sa Klužom je osvojio šampionat Rumunije, s Vojvodinom Kup Srbije, dok je sa Legijom dva puta bio prvak, a jednom pobednik Kupa Poljske, sa Željezničarom se radovao trofeju Kupa BiH.

Sa svojim bratom je od malena zavoleo fudbal i delio fudbalski teren ali su im se kasnije putevi razišli.

Upitan jednom da prokomentariše bratovljev buran život i najsvežiji seks skandal, kratko je prokomentarisao:

"Šta se stvarno dešavalo i zašto, niti znam, niti me interesuje. To je njegova privatna stvar u koju ja ne želim da ulazim! Naravno, mi smo braća, to ćemo uvek biti i ja sam tu za njega ukoliko bude trebao moju pomoć."

Old but Gold @fkboracbanjaluka

A post shared by Stojan Vranjes (@stojanvranjes) on

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track