TREĆE DETE NA PUTU, A ONI OBJAVILI DA SE RAZVODE: Fudbaler i blogerka stavili tačku na brak posle 8 godina! Razlog rastanka je NEVEROVATAN (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

KAO GROM IZ VEDRA NEBA

TREĆE DETE NA PUTU, A ONI OBJAVILI DA SE RAZVODE: Fudbaler i blogerka stavili tačku na brak posle 8 godina! Razlog rastanka je NEVEROVATAN (FOTO)

Fudbal -

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino objavila je na društvenim mrežama da se razvodi od bivšeg fudbalera Kajla Martina, iako je njihovo treće dete na putu!

"Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, doneli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i srećni što ćemo odgajati troje naše predivne dece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donela", poručila je Eva putem društvenih mreža i pratioce ostavila u potpunoj neverici.

Eva i Kajl stavili su tačku na osam godina dug brak, u kome su dobili sina i ćerku, a Eva je trenutno trudna treći put i uskoro bi na svet trebalo da donese još jednog dečaka.

Eva i Kajl vezu su otpočeli pre deset godina, a venčali su se 2011.

Eva je od samog početka na svom blogu pričala o problemima sa kojima se susreće u bračnom životu, ali niko nije ni slutio da će se ova ljubavna priča okončati rastankom.

Ipak neverovatan razlog i nepremostiva prepreka je bila ta što je Eva više vremena posvećivala deci, dok se Kajl i nije trudio puno oko njih.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track